keskiviikkona, maaliskuuta 29, 2006

Viime aikoina olen keskittynyt lähinnä hiljaiseloon. Ylen palstalla en ole enää kirjoittanut kyllästyttyäni kirjoitusteni pilaamiseen lainauksiani tynkimällä. Lainaukset ovat olleet asianmukaisia varustettuina lähteineen, eikä Ylen palvelimella tilanpuutettakaan ole.

Epäilenkin kaiken johtuvan siitä, että vaadin kirjoitussääntöjen noudattamista esimerkiksi kirosanojen kohdalla ja ihmettelin, miksei palstaa moderoida ollenkaan. Tein pienen testin: käyttämällä hakusanana yhtä yleistä kirosanaa, kone antoi peräti 79 hakutulosta!

Törky saa kuitenkin olla ihan rauhassa, mutta suivaantuneena osoittamiselleni joku niljake toimituksessa haluaa näyttää pystyvänsä moderoimaan kirjoituksia jättämällä sääntöjen vastaiset kirosanat rauhaan ja pätkimällä pelkästään minun kirjoituksiani.

Siinäpähän pätkivät nyt ei oota. Kun valitsee kirjoittamispaikkansa ja välttää Ylen antia, ei pätkitä mitään. Hyv' on olla...

o o o

Meillä on jo reilun kuukauden verran ollut kotona oliivipuu. Oliivipuun lehdistä saa viruksia ja bakteereja tuhoavaa oleuropeiiniä, jota varten minäkin oliivipuusta kiinnostuin. Kirjoitukseni oliivipuun suomasta virustorjunnasta löytyy Sanasingon linkistä http://www.sanasinko.forumsplace.com/message73.html, jonka voi lukea kopioimalla linkin selaimensa osoitekenttään.

- Tietokoneeni on kohtapuoliin menossa huoltoon. Kirjoittelen nyt tärkeimmät jutut alta pois ja keskityn sitten viikon parin ajaksi lukemiseen ja muuhun. Ei hullumpi juttu lainkaan.